Artikler

Gå på opdagelser i guide og artikler om møbler til dit hjem . Lær om forskellige møbelstilarter, hvordan du får små rum til at virke større, hvordan du vælger farver til din stue og meget mere

Webshops

Gå på opdagelse i vores udvalg af danske webshops med et bredt udvalg af produkter til hjemmet. Find det perfekte stykke til dit soveværelse, køkken eller badeværelse. Vi har alt fra moderne klassikere til moderne design, der kan hjælpe dig med at skabe det look, du ønsker i dit hjem.

Hold øje med vores regelmæssige tilbud og specialtilbud på møbler, indretning og tilbehør. Du kan finde gode tilbud på designerstykker samt varer til lavere priser, der vil tilføre dit hjem værdi og stil uden at sprænge banken

Vi tilføjer hele tiden nye links og artikler, så kom tilbage

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Michael Handyman er Danmarks førende handyman-service, grundlagt af ejeren Michael Balkemose i 2015 efter en rejse til Australien. Vi består af højt kvalificerede og troværdige dansktalende medarbejdere med mange års erfaring i at levere den bedste kvalitet af praktisk arbejde fra havearbejde, hækklipning, snerydning, fliselægning og meget mere – over hele Danmark! Vores mission er at levere slutresultater, der overgår kundernes forventninger gennem professionalisme, fleksibilitet og ved altid at levere den højest mulige kvalitet. Vi stræber efter at opbygge langvarige relationer med vores kunder, mens vi fortsætter med at innovere og forbedre vores tjenester for optimal kundetilfredshed. Vores vision er at blive den foretrukne kilde til alle behov for vedligeholdelse af hjemmet i Danmark ved at levere en pålidelig løsning, der både er af høj kvalitet og til at betale. Med os ved din side har du den perfekte partner, når det kommer til at tage sig af dit hus eller din have.

Numerologi & Coaching er en forretning med god hjerteenergi, hvor jeg har et dybt ønske om at lave højvibrerende navne med numerologi, for dem der ønsker at få et navn der støtter dem bedst muligt. Med udgangspunkt i dine fødselsdato tal, hvem du er som person og dine ønsker, kan jeg lave et numerologisk navn til dig, som vil støtte dig på alle områder i dit liv. Et nyt navn er et kraftfuldt og transformativt energiløft – den bedste gave at give dig selv!

Vi støtter 

Plastik nej tak mærket
Vi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL
SSL mærket støtter kryptering på Internettet
Arbejdsmiljø Mærket
Vand og natur mærket
Reklamer nej tak
Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark
AffaldsSortering badge
EtikOnline badge
Vi Holder Afstand badge
Vi hylder mangfoldigheden
SparPåVandet badge
vindenergi strøm
Miljø mærkning
bæredygtig udvikling
Dansk Hjemmeside
Klimavenlig hjemmeside
ligeløn mærket
Reducere-co2
Papirfrit
energi spare
Grøn profil
Grøn energi Mærket
trygt nethandel
Miljørigtig Pakning
Nem nethandel
sikker website
CSR Profil
Fokus på medarbejere - vær en god kollega og en god chef
mine cookies
Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af Online-tryghed.dk's sikre sider Online Tryghed